Tant-ont i ryggen och söndertrasad självbild

Alltså STOPPA PRESSARNA!

Igår fick jag tant-ont i ryggen!!!!!!!! (tänk en massa skräckslagna emojis som ser ut som Munchs Skriet nu)

Men eftersom vi lever i det lättkränkta tidevarvet är det väl bäst att tillägga att det här varken är ett påhopp på tanter (jag är ju en själv – dock motvilligt) eller folk som har ryggproblem. Er beundrar jag för jag förstår inte hur ni orkar leva.

  Jag ägnade söndagskvällen åt att träna Body Attack-koreografi eftersom jag ska köra ett 30-minuterspass Body Attack på vårschemat – HURRA!!! Jag har inte kunnat köra Body Attack (mitt favvo-program) sedan jag fick en massa hälseneproblem för över ett år sedan och nu utmanar jag ödet lite, men men… Jag kände lite i ryggen då, men ignorerade.

  Efter att ha kört klassen igår så var jag superstel i ryggen. Mer stel än ont. Men det kändes inte bra. Jag var tvungen att tant-resa mig ur bilen (kan lika gärna stå gubb-resa) – försiktigt och stelt.

  Så nu är hela min självbild RASERAD.

  Jag är nämligen inte en sån som har ont i ryggen (om jag inte skadat mig när jag gjort nåt jättecoolt tungt lyft så klart). Jag har aldrig haft ont i ryggen. Över huvud taget. Jag gick igenom en graviditet utan att ha ont nånstans. Jag gymtränade dagen före förlossning och instruerade klasser fram till samma vecka. JAG ÄR INTE EN SÅN SOM HAR ONT I RYGGEN. Punkt.

  Jag fortsatte röra på mig igår efter passet, drog snow racers upp för pulkabackar och körde ett lätt yogapass på kvällen och det är MYCKET bättre i ryggen idag, känns nästan inte alls. Men någon slags varning/påminnelse var det ju.

  Hej, hej mitt nya jag som 40-åring! Jag är inte jätteförtjust i dig. Skärp dig.