Blogg

Squat lunge jump with plate snatch på er

 

I kväll ska jag köra premiären på den senaste GRIT Strength-koreografin på gymet (Wellness Studio Kalmar). Jag jobbar ju där också några timmar i veckan och är utbildad i fler klasser än jag hinner instruera för tillfället.

GRIT Strength är kul. Det är högintensiv intervallträning (sån där HIIT-träning som är så fasligt poppis nu för tiden, skriver jag och låter som om jag är 150 år gammal) med styrkefokus.

  Så nu försöker jag hamra in övningar som ”Squat lunge jump with plate snatch” och ”Squat jump forward and back with forward plate press”… ja ni hör ju. Önska mig gärna lycka till. Har ni några okrångliga svenska översättningar av ovanstående övningar får ni gärna dela med er av det!

  Som den tidsoptimist jag är sitter jag med sedvanlig ångest så här timmen innan det är dags. Att lära sig alla nya koreografier var tredje månad är min ”lösa korsord”-grej – jag hoppas att det ska göra så att min hjärna skrumpnar långsammare. Vet ej om det funkar så bra.

   

  Dagens träning:

  GRIT Strength och Les Mills Sprint (intervallcykling som jag också instruerar i)

   

  Här kan du kolla in GRIT Strength om du vill se vad jag snackar om: