Blogg

Nedlagd säsong och sjukt het Knasen-värvning

Asså, asså, asså!!!

Jag orkar inte ens läsa mitt senaste blogginlägg själv – det var så fruktansvärt trökigt på grund av min låghet.

Det här blir roligare. Jag ska avslöja två nyheter; en sjukt het och en som är så väntad att det knappt är en nyhet.

  Jag börjar med icke-nyheten; jag lägger härmed officiellt ner säsongen 2016.

  Det är ingen idé. Jag blir bara så stressad av att vilja och hoppas göra någon tävling den här säsongen så det är nog bättre att bara lägga ner. Då hoppas jag att jag får ro att läka ut den där förbannade (förlåt känsliga läsare) hälsenan ordentligt.

  Har jag något annat mål då? (Som jag gnatade om i förra inlägget)

  NEJ, det har jag inte direkt. Jag återkommer eventuellt i ärendet.

  Min sjukt heta nyhet är att Knasen (Atleterna och Galdiatorerna) blir Barometerns wild card i Crossfit-tävlingen på Stortorget på lördag.

  Jajjemen, just den Knasen som slog något slags rekord i Gatloppet på Gladiatorerna när han mejade ner muskelmännen en efter en som vore de träflisor. Kolla in det här!

  Och kom för all del gärna och heja på oss på lördag. Lite efter 10.00 börjar första omgången och det är tämligen osäkert om vi kommer att ta oss till någon senare omgång så mitt tips är att vara i tid.

  Jag har börjat ladda (läs fått panik, ångest och ångrat tjugoelva gånger att jag tackade ja). Såatteeee, det går nog bra.

  Vi (jag, kommunreporter-Blank och Lindsdals-Johan) var på Crossfit Kalmar i morse för att kolla in övningarna och tjuvträna lite (skojar så klart, ALLA lag får gå till Crossfit Kalmar och ”tjuvträna”).

  Lindsdals-Johan imponerade stort; kvick, rapp, stark och jag anar en bra skalle… En eminent värvning av undertecknad. Kommunreporter-Blank kämpar lite med mjölksyran, men såg oväntat bra ut i morse.

  Själv fumlade jag med medicinbollen och skyllde skamlöst på ”syra i benen från min hårda träning från igår”. Har toppat formen ikväll genom att äta alldeles för många digestivekex. Vi får väl se hur det funkar som toppning…

  Allergirapportering: Jag trodde fanskapet var över, men efter att ha klippt gräs ikväll så nös jag minst 20 gånger – i rad. Irriterande. Det kändes även som om hjärnan följde med ut.

  Dagen träning:

  Morgonen: Crossfit-teknik

  Lunch: Rpm 30 mins och CX Worx 30 mins samt Crosstrainer 20 mins inklusive kortintervaller.