Blogg

Det här med att ha semester, träna, bygga hus, ha en treåring och pyssla lite...

Just nu har jag semester. En sen semester mest på grund av min sambo sjömannen.

Redan första dagen av de här fyra veckorna hade jag stresspanik.

Det är sjukt.

  Jag kände mig stressad över allt vi ska försöka hinna med under de här fyra veckorna och jag kände redan då hur dagarna skulle rinna iväg utan att vi skulle hinna hälften av det.

  Jag har lugnat ner mig lite nu. Men dagarna går fort utan att man egentligen gör så mycket.

  Min plan (ni har märkt att mina planer inte så ofta stämmer överens med verkligheten vid det här laget va?! :-)) var/är att träna på så bra jag kan för att lägga en bra grund inför hösten. Och då tänker jag inte att jag ska tävla (hälsenan är ju fortfarande inte 100%). Utan jag vill lägga en bra grund för att vara okej tränad inför försäsongen…

  Haha, eventuellt udda, men, men…

  Som vanligt har jag väl inte riktigt hunnit/orkat träna lika mycket som jag har tänkt i förväg, men jag har tre veckor kvar så jag jobbar på det…

  Den mesta tiden går till hustillbygget. Det projektet sväljer ju ALL tid om man låter det. Sedan är det treåringen, annat pyssel ”som man ju aldrig hinner med annars”, träning och så önskar jag att hann lite semestergrejer som att läsa en bok, ha sovmorgon och strunta i att titta på klockan under minst en dag – men det sista blir nog inte under den här semestern.

  •••

  Själv måste jag träna bra för att eventuellt komma i bra form till slut.

  En del andra är råtalanger.

  Som den här killen (tillika klubbkamrat) som har tränat löpning i mindre än ett år och vann tre SM-medaljer tidigare i somras. En härlig solskenshistoria. Läs här

  Dagens träning – så här långt:

  Morgonlöpning 10 km

  Träning som ska göras ikväll:

  GRIT Strength 30 mins

  Sprint (cykel) 30 mins